Esman Ratsastuskoulu

Palvelut

Haluatko ratsastaa meillä?

ILMOITTAUTUMISET TUNNEILLE

Varaa aikasi suoraan Hopotin kautta. Jos sinulla on kysyttävää sopivista ryhmistä,

KYSELYT ESMALLE 040 55 77 464 voit myös laittaa sähköpostia esmantalli@gmail.com

Jatkoryhmä

Tavallisin tapa ratsastaa ratsastuskoulussa. Jatkoryhmä on ratsastuksesta innostuneille mukava ja huoleton tapa harrastaa ratsastusta tutussa porukassa. Tunneilla harjoitellaan teeman mukaisesti perusratsastusta, kouluratsastusta, esteratsastusta ja maastoratsastusta.

EASYTUNNIT Juniorit ja nuoret (J2 ja N2)

”Kävin alkeiskurssin, mutta en ihan vielä uskaltaisi laukata ainakaan joka tunnilla ja hevosen hallitseminen on vielä haastaa ja apujen antaminen epävarmaa.”

Tuntitarjontaan on lisätty uuden tyyppinen junioreiden jatkoryhmä EASY.

Alkeiskurssin jatkoryhmä EASY (taso J2) on ratsastajille suunnattu kertauskurssi. Vaatimustaso ryhmään: alkeiskurssi 10 h. Sopii myös niille ratsastajille, jotka ovat käyneet aiemmin jo jatkoryhmässä, mutta tarvitsevat lisää varmuutta ratsastukseen ja hevosen kanssa toimimiseen.

EASY tunnneilla on rauhallinen etenemistahti ja jokaiselle oppilaalle oma yksilöllinen kehityspolku.

Höntsäryhmä

Aikuiset (taso A2 / A3)

Back to the saddle Höntsäryhmä on ihan kaikenlaisille hevosrakkaille tarkoitettu palvelu ratsastuskoulun tuntitarjontaan.
Ratsastusta, yhdessäoloa, aivojumppaa ja teknistä viilailua. Pelkkää haahuilua hevosen kyydissä tai omatahtista edistymistä loivin liikkein.

Alkeiskurssi

Ratsastuksen perusteet harjoitellaan ALKEISKURSSILLA

”Haluaisin aloittaa ratsastuksen. Olen ratsastanut talutustunneilla.”

10 tuntia ratsastuksen alkeiskurssi antaa perusteet ratsastuksen harrastamiselle ratsastuskoulussa. 1 h ratsastusta kerran viikossa 10 – 12 viikkoa. Tallilla oloon kuluu aikaa noin 1,5 h. Yli 9-vuotiaille, ei yläikärajaa.

Alkeiskurssin aikana ratsastaja oppii hallitsemaan hevosta käynnissä ja ravissa, tietää miten hevosen ratsastusvarusteet laitetaan ja osaa taluttaa hevosta oikein. Alkeiskurssi on ryhmätunti ja taluttajaa käytetään vain ensimmäisillä kerroilla, joten yli 9-vuoden ikä on suotava riittävän hevosen hallinnan takaamiseksi.

Minitunnit

Minitunnit on tarkoitettu perheen pienimmille heppahulluille 3-8 v. ja niille, jotka vielä miettivät uskaltautuisivatko mukaan alkeiskurssitunneille. Oma taluttaja mukaan tunneille. Minitunnin kesto on noin 30 minuuttia sisältäen ratsastusta sekä hevosenhoitoa.

PÄIVÄLEIRIT kaiken tasoisille ratsastajille!

Huippusuositut päiväleirit ovat kesän kohokohta!
Päiväleiri on arkisin 09 00 – 18 00. Sisältää 2 h ratsastusta, hevosten hoitoa, teoriaa, lounas ja välipala.

MAASTORATSASTUSTA taso 3 - 5

Rentouttavia maastoratsastustunteja metsäpoluilla ja peltoja halkovilla hiekkatiellä Itä-Uusmaalaisessa maalaisympäristössä.

YKSITYISTUNNIT JA PIENRYHMÄTUNNIT kaiken tasoisille ratsastajille

Opettajana Esma Haddas.

Esteratsastuksen ja kouluratsastuksen saloihin syventäviä ratsastuskoulutunteja ratsastuskouluhevosella erillisesti sovittuna ajankohtana.

Kysy lisätietoa Esmalta: 040 55 77 464 tai esmantalli@gmail.com

VALMENNUKSET taso 3 - 5

Mikä on valmennuksen ja ratsastuskoulutunnin ero? Ratsastuskoulutunnilla keskitytään ratsastuksen tekniikan opettamiseen. Valmennustunti on kilpailemiseen tähtäävää lajiharjoittelua.

Ratsastuskoulutunti ratsastetaan ratsastuskoulun hevosella ryhmässä, jossa ratsastuksenopettaja ohjaa ratsastusta. alv 10% tuntihinnasta.

Ratsastuskoulussa järjestetään myös valmennustunteja ratsastuskouluhevosilla kilpailemisesta kiinnostuneille oppilaille.

Valmennustunti vierailevan valmentajan opissa: ratsastetaan asiakkaan itse ratsastuskäyttöön järjestämällään hevosella pienryhmissä, valmentaja laskuttaa opetuksesta. Alv 24 % tuntihinnasta.

Valmennukseen ratsastuskouluhevosella?

Valmennustunnin kehys on hevoselle fyysisesti rasittavampi kuin ratsastuskoulutunti. Koska hevonen voi tehdä vain yhden valmennustyötunnin päivässä, se on pelkästään valmentautuvan ratsastajan käytössä valmennuspäivänä. Tällöin tulee valmennukseen osallistuvan ratsastajan maksaa hevosesta päivämaksu.