Esman Ratsastuskoulu

Valmennukset

Paras tulos syntyy yhteistyöllä

Tallillamme säännöllisesti käyvät vierailevat valmentajat ja kotivalmenta Esma Haddas tekevät yhteistyötä samaa systeemiä noudattaen parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Yhteistyö vierailevien estevalmentajien kanssa on kestänyt vuosia. Marek Lootus vuodesta 2007 ja Kari Nevala vuodesta 2014 alkaen. Talliltamme on noussut useita ratsukoita esteratsastuksen SM- tasolle ja yksi ratsukko kenttäratsastuksen PM-tasolle.

Esteratsastus

Esma Haddas, esteratsastuksen lajivalmentaja ja ratsastuskenopettaja

Esma Haddas työskentelee mieluusti eritasoisten ratsukoiden kanssa niin perustyöskentelyssä, este- kuin kouluratsastuksessa. Esma toivoo itseään kutsuttavan kotivalmentajaksi ja ratsastuksenopettajaksi ja tekee yhteistyötä tallilla vierailevien valmentajien kanssa ratsukoiden kilpailullisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Esma itse kilpailee esteratsastuksessa. Vuonna 2022 Esma ja Dexter olivat Suomen sh ranking tilaston ykköset.

Marek valmentamassa hevosella ratsastusta

Yhteistyö vierailevien valmentajien kanssa

Marek Lootus, Viro. Valmentaja ja hevosvälittäjä

Hevosten koulutus ja estevalmennus, ongelmatilanteet ja niiden ratkaisu

Empaattinen ja ystävällinen valmentaja Marek Lootus on helposti lähestyttävä ja tehtävät hyvin sanoittava valmentaja. Hänen kauttaan Suomeen ja meidän talliimme on tullut lukuisia hyviä estehevosia. Marekilla on taito löytää hevosen ja ratsastajan esteratsastuksen perustyöskentelyyn toimivia ratkaisuja. Marek valmentaa suomeksi. Valmennuksia järjestetään noin 6 kertaa vuodessa.

Kari Nevala ratsastamassa hevosella

Kari Nevala: Kilpailuvalmennus esteratsastus

on lukuisten suomalaisten menestyvien ratsukoiden valmennuksen takana. Karin vahvuus on rakentaa ratsukolle toimiva valmennussysteemi hyvien kilpailutulosten saavuttamiseksi.
Karin valmennuksia järjestetään kysynnän mukaan noin 4 kertaa vuodessa. Käymme Karin valmennuksissa myös muissa valmennuskeskuksissa hevosten ja ratsukoiden koulutusvaatimusten mukaisesti.

Estevalmennuksista jaetaan tietoa facebook ryhmässä estevalmennukset Esman Ratsastuskeskuksessa.

Liity ryhmään!

Kari Nevala ratsastamassa hevosella