Esman Ratsastuskoulu

Tietoa ratsastuskoulutunneista

Haluatko ratsastaa meillä?

Esman Ratsastuskoulun opetuksesta vastaa ratsastuskenopettaja Esma Haddas.

Ratsastuskoulutunteja varten käytössä on 22m * 45m kuitu/hiekkapohjainen maneesi sekä 40m * 70 m kuitu/hiekkapohjainen ratsastuskenttä.

Ratsastuskoulutuntien ryhmäkoko on 5 – 7 oppilasta.

Esman Ratsastuskoulun tunnit pidetään Hopoti- kalenterin mukaisesti. Löydät toteutuvat tunnit www.hopoti.com Esman Ratsastuskoulu.

Tallille voi tulla tutustumaan koska vaan ratsastuskoulutuntien aikana ja ratsastuskoulutunteja saa seurata ja kuvata vapaasti. Kuvaaminen tallissa ja muilla alueilla vain luvan varaisesti.

Kaikista muutoksista ilmoitetaan Hopotin kautta ja tunneille ilmoittaudutaan myös sähköisesti kirjautumalla Hopotin kautta.

Jos varaat vakiopaikkaa uuteen ryhmään tai olet muuten epävarma mille tunnille varaus tulisi tehdä, ota yhteyttä Esmaan soittamalla 040 55 77 464 tai lähettämällä tekstiviesti.

Sähköpostin kautta vastauksessa voi olla 1 -2 viikon viive. Esman Ratsastuskoulun Facebookin kautta tulevat viestit luetaan vain silloin tällöin.

Turvallisuus ennen kaikkea!

Ratsastaessa sattuu ja tapahtuu. Hevonen on suuri, noin 500 kg painava pakoeläin. Pelästyessään se juoksee karkuun.

Ratsastuskouluhevosemme ovat kilttejä ja työhönsä sopivia, mutta ratsastajan tasapaino on joskus koetuksella suuren eläimen kanssa. Tämän vuoksi, suojaudu mahdollisimman hyvin onnettomuuksien varalle.

Tarjoamme ryhmäratsastusta kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille

  • Perusratsastusta kentällä, maneesissa ja maastossa
  • Esteratsastusta
  • Kouluratsastusta
  • päiväleirejä

 

Tallimme pääpaino on ratsastuskoulutoiminnassa, jonka lisäksi tallilla järjestetään valmennuksia ja pieniä ratsastuskilpailuja.

Tallimme on pieni malaistalli, oppilaat laittavat itse hevoset kuntoon tunneille ja hoitavat hevoset tunnin jälkeen. Aikaa tulee varata puoli tuntia ennen tunnin alkua hevosen varustamiseen.

Meillä ei ole henkilökuntaa aina tallissa vahtimassa oppilaiden tekemisiä, joten pieniä lapsia ei saa jättää tallille ilman valvontaa tai siitä tulee olla erikseen sovittu. Me emme vastaa mahdollisista haavereista jos alaikäinen jätetään ilman valvontaa tallialueelle.

Me emme tarjoa

Tallin opetushevoset

Opetushevosemme ovat hyvin työhönsä koulutettuja. Opetusponeja on 7 kpl ja hevosia 7 kpl. Hevosen hyvinvointi on meille sydämen asia. Hevosemme työskentelevät meillä useita vuosia, toivomme niiden tekevän pitkän uran opetushevosinamme. Tämän vuoksi säätelemme hevosten työmäärää niille sopivaksi ja ne liikkuvat 1 – 2 h päivässä 6 pv viikossa. Sen lisäksi hevosilla on 2 viikon loma kesällä ja 2 viikon loma talvella.

Tallin opetushevosiin voit tutustua Hopotissa / Esman Ratsastuskoulu

Ratsastuksen opetuksesta vastaa ratsastuksenopettaja ja esteratsastuksen lajivalmentaja Esma Haddas.