Esman Ratsastuskoulu

Ratsastajan vakuutus

Vakuutukset ja seurajäsenyys

Sporttiturva-vakuutuksen saat liittymällä Suomen Ratsastajainliittoon kuuluvan ratsastusseuraan tai hankkimalla Green Cardin.

GREEN CARD Hinta vuodessa 34 €.

Ratsastuksen alkuvaiheessa Green Card tai Green Card Plus -vakuutuskortti on oiva tapa päästä kiinni uuden lajin saloihin. Saat
perustietoa lajin harrastamisesta, hevosen hoidosta sekä vakuutusturvan harrastamisen suojaksi.

Ratsastusseuraan liittyminen tulee ajankohtaiseksi, kun ratsastusharrastus alkaa vakiintua. Jäsenyys maksaa seurasta riippuen noin 50 – 90 € vuodessa.

Seurajäsenyys tarjoaa sinulle lukuisia etuja. Ratsastusseuran jäsenenä saat tietoa ratsastuksesta ja hevosista. Seuratoiminnassa pääset kehittämään myösitseäsi. Seurat järjestävät jäsenilleen mm. kursseja, valmennuksia, luentoja,retkiä ja voivat jopa tarjota alennuksia yhteistyötallin ratsastustunneista.Ratsastusseurassa voit myös osallistua kilpailuihin kilpailijana, tekijänä ja katsojana.

Ratsastajainliitto tarjoaa ratsastusseuran jäsenille paljon erilaisia etuja, tärkeimpinä LähiTapiolan urheiluvakuutuksen ja jäsenlehti Hippoksen.

Lisätietoa ratsastusseuroista

Loviisan ratsastajat

LovR logo

Loviisassa on myös oma ratsastusseura Loviisan Ratsastajat / Lovisa Ryttare, jonka jäsenenä voit saada etuja paikallisista ratsastuskilpailuista ja koulutuksista sekä muista seuran järjestämistä tapahtumista. Paikalliseen ratsastusseuraan kuuluminen ja toimiminen paikallisseurassa lisää paikallistuntemusta ja yhteisöllisyyttä,
luo pohjaa omalle ja muiden hevosrakkaiden harrastukselle paikkakunnalla ja tuo uusia ystäviä samanhenkisten ihmisten parista. Voit toki kuulua mihin ratsastusseuraan tahansa ratsastaessasi ratsastuskoulussamme.

Tietoa paikallisseurasta: Loviisan Ratsastajat

Jos sinulla on lisäkysymyksiä, ota yhteyttä Esman Ratsastuskoulun vastaavaan!

Yhteystiedot: Esma Haddas 040 55 77 464

Ratsastusvakuutuksen hyödyntäminen vahinkotilanteissa

MENE suoraan liiton nettisivuille, josta löytyvät yksityiskohtaiset ohjeet vahinkoilmoituksen tekemiseen.

Huomioittehan, että vakuutus vaatii aina lääkärikäynnin. Putoamistilanteissa kannattaa aina mennä käymään lääkärissä tarkistuksessa.Uusi ratsastuskypärä on hankittava kahden kuukauden sisällä onnettomuudesta ja vakuutusilmoitus kypärästä on tehtävä vuoden sisällä.